Dit is bijvoorbeeld handig wanneer het bruidspaar een album heeft aangemaakt, maar tijdens de eigen bruiloft de foto's / video's niet kan vrijgeven, terwijl alle foto's en video's wel meteen in het album moeten verschijnen. Gebruik deze functie alleen als je de gasten vertrouwt.